Werkwijze

Business coaching

Een coaching traject begint met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek bepalen we samen wat je specifieke coaching vraag is. Waar sta je nu en waar wil je naar toe? Verder licht ik toe hoe ik te werk ga.

Is er een klik? Dan bekijken we samen hoe vaak en aan welke frequentie de gesprekken zullen plaatsvinden. Elk traject is verschillend en coaching trajecten worden op maat gemaakt. Een coaching traject kan op elk moment gestopt worden.

My Way Coaching staat voor een oplossingsgerichte en no-nonsens aanpak. Ik kies voor diepgang vanaf het eerste gesprek en dit op een praktische en functionele manier. Wat we bespreken is direct toepasbaar en je kunt er meteen mee aan de slag. 

Wat is coaching nu eigenlijk?

My Way Coaching helpt jou je blik te verruimen. Om een ander perspectief te krijgen over zaken die jou momenteel in de weg staan.

Een coaching traject bij My Way Coaching helpt jou om de regie over jouw leven weer in handen te nemen. Je krijgt een beter inzicht in jezelf en daarnaast praktische tools aangereikt waar je direct iets mee kunt. Verandering gebeurt maar door nieuw gedrag veelvuldig te oefenen.

Er zijn veel raakvlakken tussen coaching, training, mentoring en consultancy. Als coach begeleid ik echter jouw proces tot zelfinzicht terwijl de andere disciplines meer uitgaan van kennisoverdracht.

Als coach bied ik een luisterend oor. Maar het is veel meer dan dat. Coaching is niet alleen praten om te praten. Een coach luistert naar jouw verhaal, stelt veel vragen, motiveert en confronteert waar nodig. Zo krijg jij een beter inzicht in je eigen gedrag en hoe jij reageert op anderen en bepaalde situaties.

Het coaching traject is een gezamenlijk proces. Als coach bied ik structuur en faciliteer ik het proces, stel ik open vragen en probeer ik een spiegel voor te houden. Door het stellen van vragen help ik jou om zaken in een ander perspectief te plaatsen. Daarnaast krijg je handvatten aangereikt die jou helpen om beter om te gaan met de zaken die jou in de weg staan. Van jou wordt gevraagd om actief aan de slag te gaan met de nieuwe inzichten en tools. Het is maar door veel te oefenen dat verandering zal plaatsvinden.

Locatie

De coaching gesprekken vinden plaats op volgende locaties:

Daarnaast kunnen zakelijke coaching gesprekken ook plaatsvinden in-company of op een externe locatie of online. De kosten van externe locaties worden doorgerekend aan de klant.

Afspraken

Indien je een afspraak wenst te annuleren, vragen we om dit uiterlijk 24 uur op voorhand door te geven. Bij annuleringen binnen de 24 uur, dient het honorarium voor de gemiste sessie betaald te worden.

Meer info over tarieven vind je hier :
  • Individuele coaching: 68 euro/uur
  • Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques: 90 euro voor 7 uur loopbaanbegeleiding
  • Bedrijfscoaching: offertes worden op maat gemaakt.