Werkwijze & tarieven

Een coaching traject begint met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

Tijdens dit gesprek bepalen we samen wat je specifieke coaching vraag is. Waar sta je nu en waar wil je naar toe? Verder licht ik toe hoe ik te werk ga. 

Is er een klik? Dan bekijken we samen hoe vaak en aan welke frequentie de gesprekken zullen plaatsvinden. Elk traject is verschillend en coaching trajecten worden op maat gemaakt. Een coaching traject kan op elk moment gestopt worden.

My Way Coaching staat voor een resultaatgerichte en no-nonsens aanpak. Ik kies voor diepgang vanaf het eerste gesprek en dit op een praktische en functionele manier. Wat we bespreken is direct toepasbaar en je kunt er meteen mee aan de slag.  

Locatie

De particuliere coaching gesprekken vinden plaats in de Health & Physio groepspraktijk in Mechelen of online. Zakelijke coaching gesprekken kunnen plaatsvinden in-company, in de Health & Physio groepspraktijk in Mechelen, op een externe locatie of online. De kosten van externe locaties worden doorgerekend aan de klant.

Tarieven

Individuele coaching : 55 euro/uur

Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques : 55 euro/uur

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques : voor de 1ste cheque betaal je 40 euro en dit geeft je recht op 4 uur loopbaanbegeleiding. Voor de 2de cheque betaal je ook 40 euro en dit geeft je recht op 3 uur loopbaanbegeleiding

Business coaching: offertes worden op maat gemaakt. Neem hier geheel vrijblijvend contact met me op voor meer info

Afspraken

Indien je een afspraak wenst te annuleren, vragen we om dit uiterlijk 24 uur op voorhand door te geven. Bij annuleringen binnen de 24 uur, dient het honorarium voor de gemiste sessie betaald te worden.