Wat doen wij?

My Way Coaching helpt jou je blik te verruimen. Om een ander perspectief te krijgen over zaken die jou momenteel in de weg staan.

Een coaching traject bij My Way Coaching helpt jou om de regie over jouw leven weer in handen te nemen. Je krijgt een beter inzicht in jezelf en daarnaast praktische tools aangereikt waar je direct iets mee kunt. Verandering gebeurt maar door nieuw gedrag veelvuldig te oefenen.

Bij My Way Coaching kun je terecht voor:

Wat is coaching nu precies?

Er zijn veel raakvlakken tussen coaching, training, mentoring en consultancy. Als coach begeleid ik echter jouw proces tot zelfinzicht terwijl de andere disciplines meer uitgaan van kennisoverdracht.

Als coach bied ik een luisterend oor. Maar het is veel meer dan dat. Coaching is niet alleen praten om te praten. Een coach luistert naar jouw verhaal, stelt veel vragen, motiveert en confronteert waar nodig. Zo krijg jij een beter inzicht in je eigen gedrag en hoe jij reageert op anderen en bepaalde situaties.

Het coaching traject is een gezamenlijk proces. Als coach bied ik structuur en faciliteer ik het proces, stel ik open vragen en probeer ik een spiegel voor te houden. Door het stellen van vragen help ik jou om zaken in een ander perspectief te plaatsen. Daarnaast krijg je handvatten aangereikt die jou helpen om beter om te gaan met de zaken die jou in de weg staan.