Even voorstellen

Dit ben ik: Trinette Hoogakker, afkomstig uit het noorden van Nederland, maar inmiddels woon ik al meer dan 20 jaar in Mechelen. Getrouwd met Wim en moeder van 2 prachtige dochters. Ik reis graag en hou van sportieve vakanties.

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik nieuwsgierig naar wat mensen drijft en motiveert. Naast 20 jaar ervaring in de HR sector heb ik verschillende coaching opleidingen gevolgd. Door deze opgedane kennis kan ik een coaching traject op maat aanbieden, een traject dat best past bij jou. Daarnaast ben ik geconformeerd aan de ICF gedragscode.

Ik heb soms het idee dat de maatschappij erg veel van ons vraagt. Dat we wat geleefd worden door de normen en waarden van anderen. En dat we daardoor de lat voor onszelf ook vaak erg hoog leggen. Dit kan veel stress met zich mee brengen.

In de coachingsessies gaan we daarom in op jouw levensdoelen. Wat wil jij graag bereiken? Welke keuzes wil jij nu eigenlijk zelf graag maken? Keuzes die juist aanvoelen voor jezelf.

Keuzes maken en trouw blijven aan jezelf is niet altijd gemakkelijk. Daarom ben ik graag jouw professionele klankbord. Ik luister graag naar je, motiveer je om de stappen te zetten die nodig zijn om je doel te behalen. Aan de andere kant daag ik je ook uit door het stellen van krachtige vragen waardoor je zelf beter over je keuzes kan nadenken.

En daar staat My Way Coaching voor. Jou begeleiden naar wie je graag wilt zijn. Je mag van mij verwachten dat ik rust en sereniteit in de gesprekken breng. Dat ik een spiegel voor hou waardoor je bepaalde patronen en overtuigingen beter gaat herkennen. Vanzelfsprekend ga ik vertrouwelijk met jouw gegevens om.