Even voorstellen

Dit ben ik: Trinette Hoogakker, afkomstig uit het noorden van Nederland, maar inmiddels woon ik al meer dan 25 jaar in Mechelen. Getrouwd met Wim en moeder van 2 prachtige dochters.

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik nieuwsgierig naar wat mensen drijft en motiveert. Mijn loopbaan ben ik begonnen in de marketing sector maar al snel heb ik de switch gemaakt naar Human Resources. Het is voor mij belangrijk dat mensen met plezier naar hun werk kunnen gaan. Inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar actief in die sector.

Binnen mijn functie als HR business partner en recruiter, neem ik vaak de rol van coach op. Loopbaanvragen, te hoge werkdruk, faalangst, moeite met het aangeven van eigen grenzen, heroriëntatie binnen het bedrijf, stroeve samenwerking met teamgenoten of leidinggevende zijn enkele topics die regelmatig naar boven komen.

Naast deze werkervaring heb ik verschillende coaching opleidingen gevolgd. Door deze opgedane kennis kan ik een coaching traject op maat aanbieden, een traject dat best past bij jou.

Gevolgde opleidingen

– Opleiding tot stress/burn-out coach, HRD Academy
– Grip op talent met gedragsvoorkeuren, Fulfil
– Opleiding tot begeleiding van kankerpatiënten (Kom op tegen kanker)
– Perfectionisme coaching, Het Ontwikkelingsinstituut
– Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Act Academy
– Specialisatie job coaching, The Job Coach
– Practioner & Master in coaching, The Job Coach
– ICF accredited business coaching skills, Training & Coaching Square
– Burn-out, stress, hsp coach, K-onsult
– AWEL opleidingen: zelfdoding, pesten, kinderrechten, automutilatie, rouw en verlies

– Consulting Skills for HR professionals, Kluwer Opleidingen
– Het selectie-interview, Kluwer Opleidingen

Ik heb soms het idee dat de maatschappij erg veel van ons vraagt. Dat we wat geleefd worden door de normen en waarden van anderen. En dat we daardoor de lat voor onszelf ook vaak erg hoog leggen. Dit kan veel stress met zich mee brengen.

In de coachingsessies gaan we daarom in op jouw levensdoelen. Wat wil jij graag bereiken? Welke keuzes wil jij nu eigenlijk zelf graag maken? Keuzes die juist aanvoelen voor jezelf.

Keuzes maken en trouw blijven aan jezelf is niet altijd gemakkelijk. Daarom ben ik graag jouw professionele klankbord. Ik luister graag naar je, motiveer je om de stappen te zetten die nodig zijn om je doel te bereiken. Aan de andere kant daag ik je ook uit door het stellen van reflecterende vragen waardoor je zelf beter over je keuzes kan nadenken.

“En daar staat My Way Coaching voor. Jou begeleiden naar wie je graag wilt zijn. Je mag van mij verwachten dat ik rust en sereniteit in de gesprekken breng. Dat ik een spiegel voor hou waardoor je bepaalde patronen en overtuigingen beter gaat herkennen. Vanzelfsprekend ga ik vertrouwelijk met jouw gegevens om.“