Referenties

Trinette is een hele fijne persoon. Rustig, respectvol en begripvol. Ze houdt een spiegel voor, confronteert waar nodig en geeft regelmatig een compliment of schouderklopje. Ik heb mooie tips en handvatten gekregen waar ik zelf mee aan de slag kan.

Nienke van Oosteren

g-company

Ik liep al een tijdje rond met het idee dat mijn job niet meer bij mij past. Ik had al gesolliciteerd maar kwam steeds weer uit bij gelijkaardige functies. Via de website van Fulfil kwam ik bij Trinette terecht.

Door de oefening rond mijn gedragsvoorkeuren kreeg ik een duidelijk beeld wat mij energie geeft in een job. Ook werd duidelijk waarom mijn huidige job mij erg veel energie kost. Samen hebben we dan gekeken naar jobs die beter bij mij passen. Trinette haar ervaring binnen HR en rekrutering hebben hier veel bij geholpen. Zo heb ik een CV opgesteld die er heel professioneel uitziet en hebben we samen de sollicitatiegesprekken voorbereid. 

Ik heb net mijn contract getekend voor een nieuwe job en kijk er erg naar uit om te beginnen! Bedankt Trinette voor dit succesvolle loopbaantraject!

Steven

Op aanraden van mijn huisarts kwam ik bij Trinette terecht. Ik ging door een moeilijke periode en had veel last van stress, hoofdpijn en concentratieproblemen. Ik voelde me futloos en emotioneel op en ik wist niet hoe dit kwam. Trinette stelde me meteen gerust en door oefeningen en gesprekken kwam ik er ook achter wat mij veel stress bezorgt, zowel op het werk als thuis. Ik heb tips gekregen hoe ik dit kan aanpakken en hoe ik mijzelf weer tot rust kan brengen.

Trinette straalt rust uit wat heel fijn is. Ik keek echt uit naar onze gesprekken. Bedankt voor de warme begeleiding!

Op het einde van het traject hebben we ook een preventieplan opgesteld om terugval te vermijden. Daarnaast heb ik nog een persoonlijk boekje gekregen met alle tips/oefeningen zodat ik deze ook kan raadplegen nadat het traject is afgelopen. Dit helpt mij om in de toekomst de signalen sneller te leren herkennen en het niet weer zo lang te laten aanslepen. 

Liesbeth

Ik kan Trinette zeker aanraden als coach. Ze is vriendelijk, luistert echt naar je en is kritisch waar nodig. Ik heb mezelf beter leren kennen en begrijp nu beter waarom ik soms twijfel aan mijzelf en waar die piekergedachten vandaan komen. Ik kan zaken op het werk nu beter relativeren en neem het minder persoonlijk op. Door de relaxatieoefeningen krijg ik nu zelf mijn stressniveau beter onder controle. Ik vond het coaching traject bij Trinette doelgericht. Een aanrader!

Charlotte

Trinette bedankt voor je onvoorwaardelijke aandacht en interesse. Door jouw vragen en inzichten heb ik stapje voor stapje mijn leven terug “herwonnen” en ben ik met een andere kijk op mezelf een nieuwe professionele uitdaging aangegaan. Zonder jou had ik dit nooit gedurfd! Bedankt om in me te blijven geloven.

Katia

Trinette gaat heel respectvol om met mensen en de situatie waarin ze zitten. Ze gunde mij steeds de tijd en ruimte om mijn verhaal te doen, zonder meteen te oordelen of te sturen.

Trinette gaat ook niet altijd mee in aannames of emoties maar ze deed me aan de hand van goede vragen altijd zelf nadenken. Zo hielp ze me om zaken in een ander (juister) perspectief te plaatsen.

L.V.

Ik ben zeer tevreden over mijn coaching traject. In onze gesprekken haalde Trinette de juiste zaken aan en stelde ze goede gepaste technieken voor (op maat van mijn persoonlijkheid). Ze kon goed de tegenstellingen in mijn denken detecteren en deze ook terugkaatsen naar mij. Het was altijd fijn om met haar te spreken.

E.J.

Door het loopbaantraject bij Trinette heb ik een beter zicht op mijn eigen talenten en weet ik welke bedrijfswaarden belangrijk zijn voor mij. Ik kan beter mijn eigen grenzen aangeven binnen mijn huidige job en ervaar zo minder stress.

Ann

Ik wou zeer bewust een professionele keuze maken. Met gerichte vragen en enkele praktische oefeningen heeft Trinette me geholpen om de pro’s en contra’s van deze keuze helder in kaart te brengen waarna ik weldoordacht de knoop heb doorgehakt en de uitdaging ben aangegaan.

P.P.

Ik ben blij dat ik dit coaching traject gevolgd heb en ben heel tevreden over de open gesprekken die ik heb gehad met Trinette. Ik heb veel uit de sessies gehaald en wil je bedanken voor je professionalisme.

Hugues