Referenties

Trinette is een hele fijne persoon. Rustig, respectvol en begripvol. Ze houdt een spiegel voor, confronteert waar nodig en geeft regelmatig een compliment of schouderklopje. Ik heb mooie tips en handvatten gekregen waar ik zelf mee aan de slag kan.

Nienke van Oosteren

g-company

Ik kan Trinette zeker aanraden als coach. Ze is vriendelijk, luistert echt naar je en is kritisch waar nodig. Ik heb mezelf beter leren kennen en begrijp nu beter waarom ik soms twijfel aan mijzelf en waar die piekergedachten vandaan komen. Ik kan zaken op het werk nu beter relativeren en neem het minder persoonlijk op. Door de relaxatieoefeningen krijg ik nu zelf mijn stressniveau beter onder controle. Ik vond het coaching traject bij Trinette doelgericht. Een aanrader!

Charlotte

Trinette bedankt voor je onvoorwaardelijke aandacht en interesse. Door jouw vragen en inzichten heb ik stapje voor stapje mijn leven terug “herwonnen” en ben ik met een andere kijk op mezelf een nieuwe professionele uitdaging aangegaan. Zonder jou had ik dit nooit gedurfd! Bedankt om in me te blijven geloven.

Katia

Trinette gaat heel respectvol om met mensen en de situatie waarin ze zitten. Ze gunde mij steeds de tijd en ruimte om mijn verhaal te doen, zonder meteen te oordelen of te sturen.

Trinette gaat ook niet altijd mee in aannames of emoties maar ze deed me aan de hand van goede vragen altijd zelf nadenken. Zo hielp ze me om zaken in een ander (juister) perspectief te plaatsen.

L.V.

Ik ben zeer tevreden over mijn coaching traject. In onze gesprekken haalde Trinette de juiste zaken aan en stelde ze goede gepaste technieken voor (op maat van mijn persoonlijkheid). Ze kon goed de tegenstellingen in mijn denken detecteren en deze ook terugkaatsen naar mij. Het was altijd fijn om met haar te spreken.

E.J.

Door het loopbaantraject bij Trinette heb ik een beter zicht op mijn eigen talenten en weet ik welke bedrijfswaarden belangrijk zijn voor mij. Ik kan beter mijn eigen grenzen aangeven binnen mijn huidige job en ervaar zo minder stress.

Ann

Ik wou zeer bewust een professionele keuze maken. Met gerichte vragen en enkele praktische oefeningen heeft Trinette me geholpen om de pro’s en contra’s van deze keuze helder in kaart te brengen waarna ik weldoordacht de knoop heb doorgehakt en de uitdaging ben aangegaan.

P.P.

Ik ben blij dat ik dit coaching traject gevolgd heb en ben heel tevreden over de open gesprekken die ik heb gehad met Trinette. Ik heb veel uit de sessies gehaald en wil je bedanken voor je professionalisme.

Hugues