Life coaching

Wil je graag minder (zelfopgelegde) stress ervaren, beter communiceren met anderen, de zaken iets minder perfectionistisch aanpakken, duidelijk je eigen grenzen stellen?

Als coach kan ik je hierin begeleiden en ondersteunen.

Bewustwording van wie je zelf bent en hoe jij omgaat met anderen, zijn belangrijke elementen van een persoonlijk coaching traject. Door een beter zicht te krijgen op jouw sterktes, overtuigingen en blokkades kun je ook leren hoe je hier beter mee om kunt gaan.

Aanpak

In een coaching traject bespreken we eerst jouw coaching doel en daarna gaan we samen aan de slag. Door middel van gesprekken, oefeningen en het aanreiken van handvaten kun je de verkregen inzichten gaan toepassen in jouw dagelijkse leven.

Verandering vraagt moed en tijd, en hierin word je begeleid door My Way Coaching. In een veilige en aangename omgeving vind je een klankbord. Samen gaan we op pad om dichter bij jouw doel te komen. Je krijgt een beter inzicht in jezelf en daarnaast praktische tools aangereikt waar je direct iets mee kunt. Verandering gebeurt maar door veel te oefenen.

Tijdens een coaching traject kunnen o.a. de volgende coaching onderwerpen besproken worden:

  • Hoe beter omgaan met perfectionisme
  • Beter omgaan met stress en daardoor meer rust in je hoofd
  • Hoe kom ik krachtiger over bij anderen
  • Beter je eigen grenzen leren stellen en bewaken
  • Voor jezelf accepteren dat ‘goed’ goed genoeg is
Een goede klik met een coach is belangrijk. Neem daarom hier contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.